Lite av det vi gör

Flyer, broschyr, affisch, magasin eller bok. Från en enkel idé eller från färdigt manus spelar ingen roll. Tillsammans med dig arbetar vi fram snygga, funktionella trycksaker i alla format.

En trycksak är inte bara texter och bilder. Det är också pappersval och teknik. Vi hjälper dig till kloka val som till exempel vilket papper som passar bäst, vilket format som är lämpligt och vilken tryckteknik som ska användas för att hålla kostnader nere.

I vårt nätverk av samarbetspartners finns kompetens att plocka in när vår egen inte räcker till. Det gör att vi kan ta helhetsansvar från din idé ända fram till leverans av färdig produkt.

Här kan du se ett axplock av olika projekt vi arbetat med under åren.

Kontakta oss >
fyra böcker varav en är uppslagen

Marknadsföring

Annonser i dagspress kombineras med digitalt material för sociala medier och affischer i olika format. På vår storformatskrivare kör vi ut 70x100-format för trottoarpratare i ett material som tål att stå ute i regn och rusk.

omslag och uppslag i boken 100!

Bok till utställning

100! är utställningskatalogen som blev en fotobok. Gjordes på uppdrag av journalisten och fotografen Carl von Scheele. Tidningsteamet ansvarade för formgivning, pappersval samt kontakt med tryckeri.

100! En fotoutställning om svenska hundraåringar
Blå och lila mönstrad väggkalender

Kalenderproduktion

Sedan 1991 har vi samarbetat med Burde Publishing i Växjö, Nordens största kalenderproducent. Vi är en länk i produktionen av kalendrar för för den nordiska marknaden, men även på flera europeiska språk och den amerikanska marknaden. Har du en kalender i handen eller på väggen är möjligheten stor att vi har ett finger med i spelet.

Hitta din kalender här
Omslag på flera olika revyblad

Programblad och affischer

Lokala revyer har länge lockat till skratt både i Halmstad och Laholm. Tidningsteamet har fått äran att vara med och ta fram programblad och affischer till både Nya Halmstadsrevyn, Laholmsrevyn och nu senast Krogrevy i Laholm. Till detta kommer digitalt material till hemsida och sociala medier.

Krogrevy i Laholm
två tidningar

Hej Laholm!

Annonstidningen, en lillasyster till tidningen Magasin Laholm, gjordes under åren 2017-2019. Ett kul projekt tillsammans med Eva Salander, Tuleva och Ulrika Träff, MacMedia. För den nyfikne finns allt material kvar! Du hittar både tidningen och annat kul via länken nedan!

Hej Laholm! och Magasin Laholm
trycksaker för en grafisk profil

Grafisk profil

Med en grafisk profil blir det lättare att hålla en enhetlig linje i det visuella uttrycket för ditt företag eller projekt. Vi hjälpte till exempel underklädesspecialisten Lugnet på Åsen med uppdatering av logotype, val av färger och typsnitt. I samband med det tog vi fram visitkort, vykort och presentkort.

Tre böcker

Böcker

Vi älskar att göra böcker! Genom åren har vi varit delaktiga i en mängd bokproduktioner av varierande slag. Den största är utan tvekan de två volymerna om Svenskt Silversmide som vi tillsammans med Lena Lindqvist, LLart, producerade till Nordiska museet och som Trydells i Laholm tryckte.